News Flash:

O noua sectie a Spitalului Militar din Timisoara a fost modernizata si dotata la standarde europene

30 Septembrie 2021
338 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Militar

Sectia de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Militar „Dr. Victor Popescu” Timisoara a fost modernizata, dotata cu aparatura performanta si cu spatii de cazare pentru pacienti. Studentii au parte de pregatire aici.
 
Sectia de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Militar a fost renovata si dotata cu aparatura performanta si cu spatii care asigura cazarea pacientilor. Sectia este adaptata normelor europene, aici activand medici specialisti condusi de doctorul Fabian Tatu.

„Echipa medicala este foarte bine pregatita si capabila sa gestioneze intreaga paleta a afectiunilor musculo-scheletale, cu cele mai noi tehnici si implanturi atat in ortopedie, cat si in traumatologie”, transmit reprezentantii Spitalului Militar din Timisoara.

In plus, studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie au la dispozitie cursuri si stagii de pregatire si posibilitatea de a participa la programe nationale de specialitate: inlocuirea articulatilor si tratamente pentru pacientii cu pierderi osoase sau afectiuni cronice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)