News Flash:

Se cauta diriginte de santier pentru noul terminal de Plecari Externe de la Aeroportul Timisoara

8 Martie 2022
366 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport Timisoara

Noul terminal destinat plecarilor externe de la Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara are nevoie de diriginte de santier care sa supravegheze pe intreaga perioada executia lucrarilor. Valoarea contractului depaseste 700.000 de lei.

 
Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara a lansat o licitatie pentru achizitionarea serviciilor de dirigentie de santier pentru realizarea obiectivului de investitii „Terminal plecari curse externe”.

„Obiectul contractului il constituie prestarea de servicii de dirigentie de santier aferente obiectivului de investitie «Terminal plecari curse externe» si va consta in prestarea de servicii de inalta calitate de supervizare a implementarii proiectului, pe intreaga perioada a elaborarii proiectului tehnic si a executiei lucrarilor de construire, in vederea urmaririi corectei utilizari a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca Antreprenorul executa lucrarile in conformitate cu obligatiile contractuale si cu legea, in special in ceea ce priveste durata, calitatea si costul lucrarilor”, se arata in descrierea achizitiei publice.

Valoarea contractului este de 600.000 lei fara TVA, adica 714.000 cu tot cu TVA, echivalentul a 144,268 de euro. Firmele interesate isi pot depune ofertele pana pe 24 martie, la ora 15.

In noiembrie s-a incheiat procedura de depunere a ofertelor in vederea proiectarii si executiei noului terminal destinat plecarilor externe. Au existat sase ofertanti in cadrul licitatiei deschise „Servicii de elaborare a documentatiei tehnico-economice (fazele D.A.C., P.T., D.E.) si realizarea pe baza acesteia a lucrarilor de executare pentru edificarea unei constructii cu destinatia «Terminal plecari curse externe», cu asigurarea inclusiv a serviciilor de asistenta tehnica din partea proiectantului”. Sunt asocieri formate din mai multe firme.

Valoarea estimata a proiectarii si executiei lucrarilor de construire este de 88.997.187 lei (fara TVA), adica 105,9 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 21,4 milioane de euro.

Terminalul va avea o suprafata construita de 12.000 mp, sase filtre de securitate, 18 ghisee check-in, sase porti de scanare automata a documentelor. Valoarea totala a proiectului este de 37.852.000 de euro (TVA inclus).

Termenul limita de finalizare a constructiei este 31 decembrie, 2023. Sursele de finantare sunt asigurate din fonduri europene nerambursabile prin programul POIM 2014-2020, bugetul de stat si fonduri proprii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005901 (s)