News Flash:

Atac cibernetic la Rompetrol. DRDP Timisoara: Emiterea rovinietelor si a peajelor in retea nu este posibila

8 Martie 2022
434 Vizualizari | 0 Comentarii
rompetrol

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca distribuitorul SC ROMPETROL DOWNSTREAM SRL s-a confruntat cu un „atac cibernetic complex” in cursul noptii de duminica spre luni.

 
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara (DRDP) transmite tuturor participantilor la traficul local si national ca, din cauza unui atac cibernetic, distribuitorul SC ROMPETROL DOWNSTREAM SRL nu poate emite roviniete si peaje.

„Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca, din cauza unor probleme tehnice la sistemul informatic al distribuitorului SC ROMPETROL DOWNSTREAM SRL, emiterea rovinietelor si a peajelor in reteaua acestuia nu este posibila”, transmit reprezentantii DRDP.

Rompetrol Rafinare (RRC), operator al Petromidia – cea mai mare rafinarie a Romaniei – s-a confruntat cu un atac cibernetic „complex” in cursul noptii.

Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar functionarea site-urilor si a serviciului Fill&Go, atat pentru flote, cat si pentru persoanele fizice. Activitatea benzinariilor Rompetrol se desfasoara normal. Clientii pot plati numerar sau cu cardul. Activitatea operationala a rafinariei Petromidia nu este afectata, transmit reprezentantii companiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006517 (s)