News Flash:

Uniforme pentru agentii de paza de la cele mai mari trei muzee din Timisoara. Se cauta concepte creative

8 Martie 2022
347 Vizualizari | 0 Comentarii
agent de paza1

Creatorii de moda si toti cei cu idei vestimentare inedite se pot inscrie la o competitie de design vestimentar. Cele mai mari trei muzee timisorene doresc crearea unei uniforme unice pentru agentii de paza. Sa fie „eleganta, adaptata tendintelor si nevoilor, demna de nivelul institutiilor culturale”. Sunt pregatite si premii.
 
Muzeul National de Arta Timisoara, Consiliul Judetean Timis si Universitatea de Vest din Timisoara, prin Facultatea de Arte si Design, in parteneriat cu Muzeul National al Banatului si Muzeul Satului Banatean, anunta lansarea concursului de creatie vestimentara „TMuseums ARTguard”. Competitia se va desfasura in perioada 11 martie – 11 aprilie.

Provocarea consta in realizarea vestimentatiei de serviciu pentru personalul de paza din Muzeul National de Arta Timisoara, Muzeul National al Banatului si Muzeul Satului Banatean. O uniforma unica, „eleganta, adaptata tendintelor si nevoilor, demna de nivelul institutiilor culturale, care sa inspire incredere si sa exprime respectul fata de vizitatori”.

„Dincolo de material, croi, culoare si structura, uniforma este un simbol ce a reprezentat dintotdeauna valori legate de apartenenta, traditie si coduri de conduita”, transmit reprezentantii Muzeului National de Arta din Timisoara.

Cei interesati sa participe la aceasta competitie (designeri, creatori de moda, oameni cu idei vestimentare inedite) se pot inscrie la concurs in perioada 11 martie – 1 aprilie. Intrarea in competitie se face exclusiv online, prin completarea unui formular. Cerintele si specificatiile tehnice sunt disponibile la aceeasi adresa. Castigatorul va fi anuntat pe 11 aprilie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009041 (s)