News Flash:

SCANDAL! Milionarul care a facut totul pentru a o salva pe Denisa, reactie furibunda dupa moartea artistei: ”Daca te-as vede in fata acum, te-as dezmembra! (…) Nu vezi cum arati, Balena Ucigasa! Nu cumva esti o...”

9 August 2017
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
scandal

Moartea Denisei a lăsat în urmă o familie pustiită de durere, dar şi prieteni care ar face orice pentru a păstra memoria artistei neîntinată. Milionarul care i-a plătit tratamentul cântăreţei şi care ar fi făcut orice să o salveze nu a mai suportat comentariile răutăcioase şi a reacţionat


Viorel, zis ”Naşul”, este milionarul care a cheltuit o avere pentru a o salva pe Denisa din ghearele morţii. Bărbatul suferă cumplit din cauza dispariţiei artistei şi nu poate accepta ca cineva să spună vreo vorbă urâtă la adresa ei, motiv din cauza căruia zilele trecute şi-a ieşit din minţi pe Facebook

 

”Fă, mizeria d***u, cum m***ii m**i îţi permiţi să vorbeşti de o persoană pe care nu o cunoşti? P****-aş pe toată familia ta de m******ă. Nu vezi cum arăţi, Balenă Ucigaşă! Nu cumva eşti o sărăcie de femeie pe pământul ăsta? Aşa vorbeşti despre o persoană pe care nu o cunoşti personal. Nu ai voie să vorbeşti, Cruieloo. Dacă te-aş vede în faţă acum, te-aş dezmembra, p****-aş pe tine de mizerie”, a reacţionat milionarul care a facut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa Denisei, după ce o internaută a scris un mesaj ofensator la adresa regretatei artiste.


”Denisa. Toată ziua numai asta. Daţi-o d***u. Moartă…”, a fost mesajul care a stârnit revolta milionarului care nu a suportat să audă vorbindu-se aşa despre Denisa.

 


milionarul milionarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006214 (s)