News Flash:

TRAGIC! Trupul barbatului intrat in mare pentru a salva o femeie si un copil a fost scos la tarm de valuri. Un alt turist a fost luat de valuri in cursul diminetii

9 August 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat in mare
Trupul barbatului care a intrat, marti, in mare la Mangalia, pentru a salva o femeie si un copil, a fost scos la tarm de valuri miercuri dimineata. Un alt barbat a fost dat disparut, miercuri dimineata, dupa ce a intrat sa se scalde in mare, la Jupiter, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Barbatul dat disparut in apele marii, marti, la Mangalia, si cautat cu scafandri, dupa ce a intrat in mare si a disparut in zona plajei Laguna, unde intervenise in ajutorul unei femei si a copilului acesteia care au mers in apa, desi scaldatul este interzis, a fost scos la tarm de valuri.
Trupul tanarului disparut in mare la Mangalia a fost gasit pe aceeasi plaja pe care s-a petrecut tragedia.
Corpul fusese scos de valuri pe tarm, in jurul orei 5.00 dimineata, ulterior fiind transportat la morga.
Scafandrii care l-au cautat, marti, ore intregi, au intrerupt cautarile la caderea noptii, iar actiunea urma sa fie reluata miercuri dimineata. Corpul tanarului care avea 31 de ani si era din Arges a fost adus, insa, la mal de curenti si valuri.
Un alt barbat a fost dat disparut, miercuri dimineata, dupa ce a intrat sa se scalde in mare, la Jupiter, si nu a mai iesit la tarm. O ambarcatiune rapida, cu echipaj mixt ISU - Garda de Coasta, a inceput cautarile barbatului de aproximativ 45 de ani disparut dupa ce intrat in mare in statiunea Jupiter. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005005 (s)