News Flash:

Nimeni nu-si mai aminteste ca mama Monicai Gabor a murit lovita de o piatra la Polovragi! Ce a aparut acum in zona. Trecatorii se uita mirati

8 August 2017
4666 Vizualizari | 0 Comentarii
mama monica

In august 2013, Veronica Bulai, mama surorilor Monica si Ramona Gabor, murea in fata pesterii Polovragi (judetul Gorj), lovita de un bolovan cazut de pe versant. Femeia era turista in zona si abia coborase din autocar ca sa faca o poza.


Au trecut 4 ani de atunci, dar in zona nimeni nu-si mai aminteste incidentul, mai ales ca nu exista nici un semn, nici o cruce in locul in care mama surorilor Gabor si-a gasit sfarsitul.

De altfel, tragedia se poate repeta oricand. Peretele stancii nu este protejat, existand doar cateva indicatoare care te atentioneaza ca se desprind pietre. Paznicul de la intrarea in pestera Polovragi atrage doar atentia turistilor care vin cu masinile chiar pana acolo sa aiba grija unde parcheaza. “Sa duceti masina mai incolo un pic. Aici mai cad pietre si daca loveste una parbrizul, zob il face”, il atentioneaza el pe un sofer, desi langa masina erau mai multi turisti, care se uita curiosi la el. “Da, sa stiti ca mai cad. De ce credeti ca gardul ala e asa stramb? A fost lovit de bolovanii de sus”, spune el, linistit si isi vede apoi de treaba.


Doar atunci, persoanele care au auzit de pericol s-au adapostit la intrarea in pestera. Pana atunci nu realizasera pericolul. De altfel, cele doua-trei indicatoare rutiere prinse de stanca nu atrag atentia, mai ales ca nu sunt insotite si de atentionari scrise, pe care sa le inteleaga toti cei care ajung in zona.


Iar in aceasta perioada a anului, drumul forestier de la manastirea Polovragi si pana la pestera care este obiectiv turistic este plin de masini si de oameni. Deci, o tragedie asemanatoare celei din urma cu 4 ani se poate repeta din pacate oricand. Iar, de la moartea Veronicai Bulai doar cateva sisteme metalice de protectie au fost montate, dar acelea sunt la marginea drumului, in partea dinspre prapastie.

 


tragedia paznicul polovragi drumul forestier
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)