News Flash:

INCONSTIENTA CRIMINALA! Turistii se avanta in valurile uriase pe litoral, fara sa tina seama de interdictii! Inca un turist s-a inecat, la Jupiter

9 August 2017
808 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat la mare
Barbatul dat disparut miercuri dimineata, dupa ce a intrat in mare, la Jupiter, si nu a mai iesit la tarm, a fost gasit si adus la mal dupa mai bine de doua ore de cautari. El a fost declarat mort, dupa ce nu a raspuns manevrelor de resuscitare.
Potrivit salvamarilor, barbatul, in varsta de 45 de ani, era din Craiova, iar miercuri ar fi fost ultima zi de vacanta la mare.
In jurul orei 7.00 dimineata, a mers pe plaja impreuna cu sotia si cu fiul lor, pentru a face o ultima poza in mare, desi steagurile de pe plajele din sudul litoralului sunt toate rosii, interzicand scaldatul in mare.
Dupa ce a intrat in apa, turistul a fost luat imediat de curenti si tarat in larg, sotia si fiul fotografiind scenele.
Cativa turisti aflati si ei pe plaja din Jupiter au luat unul dintre caiacele salvamarilor aflate in apropiere si au incercat sa-l impinga catre barbatul aflat in pericol, dar manevra acestora nu a reusit, victima fiind inghitita de valuri.
Trupul barbatului a fost gasit dupa mai bine de doua ore de cautari si a fost adus la tarm, unde salvatorii au facut manevrele de resuscitare, insa acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.
Un alt turist a murit, marti, la Mangalia, dupa ce a intrat in mare si a disparut in zona plajei Laguna, unde intervenise in ajutorul unei femei si a copilului acesteia care au mers in apa, desi scaldatul era interzis, a fost scos la tarm de valuri. Si acesta a fost dat disparut, fiind cautat de scafandri pana la caderea intunericului, trupul sau fiind scos la tarm, de curenti si valuri, abia miercuri dimineata. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007854 (s)