News Flash:

Oboseala la volan a cauzat accidentul produs pe DN 7, in zona Vetel din judetul Hunedoara

8 August 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
acc autostrada
Oboseala la volan este cauza principala a accidentului produs luni dupa-amiaza pe DN 7, in zona localitatii hunedorene Vetel, in care cinci oameni, dintre care doi copii, au fost raniti si au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Deva. 
Potrivit primelor cercetari efectuate de politisti, accidentul a avut loc dupa ce, din cauza oboselii, un barbat de 49 de ani din municipiul Brad, care circula din directia Ilia catre Deva, a pierdut controlul volanului si a patruns pe contrasens, tamponandu-se frontal cu un autoturism condus de un aradean in varsta de 46 de ani. 
"In urma evenimentului rutier, cei doi conducatori auto si trei pasageri din autoturismul care circula regulamentar, dintre care doi minori in varsta de 11 si 16 ani, au fost transportati la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, comisar Bogdan Nitu. 
Victimele au suferit fracturi ale membrelor, traumatisme toracice si craniene, conform medicilor de la Serviciul de Ambulanta Judetean Hunedoara. 
Traficul rutier a fost restrictionat in zona producerii accidentului timp de o ora si jumatate. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010154 (s)