News Flash:

DESCOPERIRE ULUITOARE pe Transalpina! FOTO

8 August 2017
1775 Vizualizari | 0 Comentarii
transalpina4 2
Un barbat din judetul Gorj care se afla la cules de ciuperci a descoperit, luni seara, o manatarca uriasa, la Obarsia Lotrului. Aceasta cantareste cinci kilograme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ciuperca gigant a crescut intr-o zona turistica situata la poalele muntilor Parang. Desi este comestibila, barbatul care a gasit-o a preferat doar sa se fotografieze cu manatarca.
”Se vedea ca este batrana. Nu am luat-o acasa, noi luam doar ciupercile tinere, mai frumoase,care ajung si la trei kilograme. Eu am gasit-o, la Obarsia Lotrului. Sunt aici la cules de ciuperci, cu sotia. Mergem frecvent. Ne-am fotografiat cu ea si am aruncat-o. M-a surprins marimea ei. Am cantarit manatarca si am vazut ca are cinci kilograme. Am gasit si albe, mari, o frumusete. Marti am gasit 30 de kilograme de calitatea I, eu cu sotia, aici se fac bani la greu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Viorel Daniel Daianu, un lacatus mecanic din Targu-Carbunesti.
Saptamana trecuta, un alt barbat, din Novaci, a descoperit o ciuperca de aproximativ un kilogram, in apropierea partiei de la Ranca.

Galerie Foto

ciuperca
ciuperci obarsia lotrului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004864 (s)