News Flash:

Salariul exorbitant pe care il castiga Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor”. „Publicul are pretentii”

10 Ianuarie 2022
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Pavel

Viata in jungla nu este deloc una usoara. Daniel Pavel este cel care l-a inlocuit pe Dan Cruceru, cel care a prezentat prima editie a Survivor Romania. Acesta din urma nu a mai dorit sa semneze un nou contract cu Kanal D, motivand ca vrea sa ramana aproape de familie mai mult timp.
In realitate, conditiile grele i-au dat mult de furca.

Putin stiu, dar Dan Cruceru a avut mari probleme de sanatate, cat timp a fost in Republica Dominicana. Potrivit surselor VoceaBanilor.ro, acesta ar fi incasat aprximativ 50.000 de euro pentru prestatia din emisiune si o suma similara ar incasa si Daniel Pavel. Ambii s-au descurcat bine ca si prezentatori, dar actualul moderator pare sa se fi adaptat mult mai bine conditiilor dure din jungla. El a lucrat multi ani in radio si a fost si ofiter de Marina, fiind absolvent al unei facultati prestigioase pe acest profil.

Anul acesta, mai mult ca niciodata, „Survivor” va fi o competitie plina de surprize. Pe langa faptul ca premiul s-a dublat, cei de la PRO TV nu au uitat nici de restul concurentilor care se inhama in lupta pentru supravietuire din Republica Dominicana. Conform unuia dintre membrii noului sezon, bani saptamanali, de data asta, nu sunt deloc putini, iar cei care vor rezista cat mai mult pana aproape de marea finala, pot pleca acasa cu o mica avere.

„Survivor” isi rasfata concurentii. In sezonul acesta, nu va mai fi privilegiat doar castigatorul, ci si cei care participa pe tot traseul si fac fata probelor de anduranta. Unul dintre concurentii sezonului acesta, a declarat, sub anonimat ca fiecare dintre cei implicati in proiect primeste cateva 1000-1250 de euro pe saptamana, iar daca au sanse sa ajunga cat mai aproape de finala, dar o rateaza la mustata, tot au ceva de castigat. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007142 (s)