News Flash:

Anamaria Prodan, declaratie socanta despre al doilea copil. „Trebuie sa-i spun ca o sa avem un alt baiat”

10 Ianuarie 2022
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan trece printr-un divort destul de complicat, dar asta nu inseamna ca nu ii merge bine pe plan profesional. Sexy impresara a fost mereu o femeie de succes, iar anul acesta i s-a confirmat din nou acest lucru.

Invitata intr-o emisiune de televiziune, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Liviu Varciu si i-a spus acestuia ca il poate adopta, de aici informatia potrivit careia impresara ar avea trei baieti. Evident, declaratiile au fost facute in gluma si intr-o perioada in care Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf formau o familie si se intelegeau de minune. 

„Liviu de-acum este baiatul meu. Pentru ca Liviu a realizat ca pe mine ma stie toata lumea ca am bani, ca am imagine. Trebuie sa-l sun pe Laurentiu sa ii spun ca avem un alt baiat. Deci avem 3 baieti.”, a spus Anamaria Prodan intr-o emisiune de televiziune, in urma cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Anii intregi de munca si de efort au meritat din plin. Impresara a implinit, recent, 49 de ani, iar aceasta veste a venit la momentul potrivit. Faptul ca a intrat in Topul Capital 2021 este cel mai frumos cadou pe care il putea primi. Averea Aneimaria se situeaza intr-un interval de 40 si 50 de milioane de dolari, conform celor de la spynews.ro. Desi gurile rele au sustinut de multe ori ca dupa divort averea Aneimaria se va modifica, impresara le-a transmis tuturor sa nu isi faca griji pentru ea fiindca ii ii va fi mereu la fel de bine. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)