News Flash:

S-a reamenajat Clinica de Urologie si Transplant Renal a Spitalului Judetean Timisoara. Investitii de 2 milioane de lei

20 Aprilie 2022
396 Vizualizari | 0 Comentarii
spital

Consiliul Judetean Timis a alocat din bugetul pentru 2022 aproape 9 milioane de lei pentru reparatii si constructii noi la Spitalul Judetean Timisoara. 2 milioane de lei au fost alocati pentru reamenajarea Clinicii de Urologie si ATI Transplant Renal, lucrarea urmand sa fie receptionata in curand.
 
Potrivit presedintelui CJ Timis Alin Nica, Clinica de Urologie si ATI Transplant Renal „a intrat pe ultima suta de metri” in ceea ce priveste reamenajarea. S-au alocat bani pentru echiparea saloanelor, pentru instalatiile tehnico-edilitare si medicale, dar si pentru echipamente medicale.

„Receptia investitiei, finantata din bugetul judetului, va avea loc la finalul lunii mai”, anunta Alin Nica.

O alta investitie importanta, in valoare de 1 milion de lei, este pentru eficientizarea sistemului energetic al spitalului. Zilele trecute au fost terminate reparatiile la sistemul de aer comprimat de la Casa Austria, dar si la unul dintre tablourile electrice principale.


Comoara descoperita in Spania de doi scafandrii amatori
„Am alocat bani si pentru reabilitarea centralei termice pe gaz a spitalului, montarea de corpuri iluminat eficiente energetic, un lift hidraulic la policlinica ORL, montarea unei centrale termice pe gaze naturale la maternitatea Bega, cat si achizitionarea si montarea a sase usi si doua obloane plumbuite la sectia radiologie. O alta lucrare majora, pentru care acum se elaboreaza documentatia premergatoare achizitiei serviciilor de proiectare, este reabilitarea termica a cladirii Casei Austria”, mai spune Alin Nica, presedintele CJ Timis.

Bani s-au mai alocat si pentru modernizarea si extinderea clinicilor de ortopedie, iar 130.000 de lei sunt prevazuti pentru documentatia reabilitarii intregii cladiri a Spitalului Judetean.

In plus, CJ Timis a alocat bani si pentru noua maternitate de langa Spitalul Judetean, care trebuie sa fie gata in 2023, dar si pentru extinderea si modernizarea Unitatii de Primiri Urgente a spitalului, care urmeaza sa fie gata in toamna acestui an.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006112 (s)