News Flash:

Romania, printre tarile care au trimis cei mai multi mercenari sa lupte in Ucraina. Ce sustine Rusia

19 Aprilie 2022
495 Vizualizari | 0 Comentarii
mercenari

Rusia sustine ca Romania s-ar afla, alaturi de Polonia, Statele Unite si Canada, printre tarile care ar fi trimis cei mai multi „mercenari" sa lupte pentru Armata Ucrainei.
 
 
Conform HotNewa.ro, Ministerul rus al Apararii, citat de agentia de presa rusa Tass, sustine ca Romania, Polonia, SUA si Canada sunt printre tarile care au trimis cei mai multi mercenari sa lupte in Ucraina.

Potrivit reprezentantului Ministerului rus al Apararii, Igor Konasenkov, cei mai multi mercenari – 1.717 – ar fi venit din Polonia. Acesta a mai spus ca de la inceputul „operatiunii speciale” a Rusiei in Ucraina, regimul de la Kiev ar fi recrutat aproape 7.000 de mercenari din 63 de tari.

„Aproximativ 1.500 de mercenari au sosit din Statele Unite, Canada si Romania. Pana la 300 de oameni din Marea Britanie si Georgia (din fiecare tara). 193 de oameni au sosit din zonele controlate de Turcia in Siria”, a adaugat el.

Rusia mai sustine ca ar fi ucis peste 1.000 de „mercenari” straini, in timp ce alti 912 ar fi refuzat sa ia parte la ostilitati si ar fi fugit din Ucraina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005232 (s)