News Flash:

Reușită fantastică la canotaj

România a cucerit şapte medalii la la Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori şi cadeţi

18 Septembrie 2023
175 Vizualizari | 0 Comentarii


La Campionatele Balcanice de canotaj pentru juniori și cadeți de pe Lacul Lebăda din Pantelimon, România a obținut șapte medalii, dintre care trei de aur, trei de argint și una de bronz, în weekendul trecut.

Medaliile de aur au fost câștigate în probele de patru rame feminin (Beatrice Piseru, Denisa Cristina Ailincăi, Ionele Elena Scutaru, Bianca Drăghici), dublu vâsle masculin (Sebastian Claudiu Văcaru, Robert Ionuț Toacă) și patru rame masculin (Mateus Simion Cozminciuc, Fabrizio Alexandru Scripcariu, Constantin Flocea, Sergiu Anfimov).

Medaliile de argint au fost obținute în probele de patru vâsle feminin (Bianca Camelia Ifteni, Rebeca Andreea Andriesei, Delia Mirabela Gradinaciuc, Adina Alexandra Florea), dublu rame masculin (Antonel Avăcăriţei, Sebastian Alexandru Taşcă) și simplu masculin (Sebastian Vasile Osoianu).

Medalia de bronz a fost cucerită în proba de dublu vâsle feminin (Denisa Mihaela Vasilică, Elena Maria Toma).

La această competiție au participat peste 200 de sportivi juniori din 9 țări, și anume Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia de Nord, România, Serbia, Turcia, Bosnia-Herțegovina și Ucraina.

De asemenea, a avut loc inaugurarea primei piste olimpice de canotaj din România, cu o lungime de 2.000 de metri, printr-o cursă specială în care au concurat trei echipaje de 8+1, compuse din legendele canotajului românesc. Cursa a fost câștigată de echipajul format din Elisabeta Lipă, Constanța Burcică, Angela Alupei, Viorica Susanu Chermeș, Veronica Cochelea, Rodica Șerban Florea, Georgeta Andronache, Doina Ignat și Elena Georgescu.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005881 (s)