News Flash:

Veste bună din Tenisul masculin

Trei tenismeni români s-au calificat în sferturile de finală ale turneului ITF Bright Trophy de la Constanţa

8 Septembrie 2023
161 Vizualizari | 0 Comentarii


Trei tenismeni români, Cezar Creţu, Dan Alexandru Tomescu şi Ioan Alexandru Chiriţă, au reușit să avanseze în sferturile de finală ale turneului ITF Bright Trophy de la Constanţa, o competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 15.000 de dolari.

Cezar Creţu, favoritul principal, a obținut victoria în optimi împotriva italianului Federico Campana, cu scorul de 6-7 (7), 6-1, 6-3, și se pregătește acum să întâlnească în sferturi pe argentinianul Lorenzo Joaquin Rodriguez.

Dan Alexandru Tomescu (cap de serie nr. 6) și Ioan Alexandru Chiriţă se vor confrunta în sferturi, după ce au eliminat doi compatrioţi, Vlad Cristian Breazu și constănţeanul Ştefan Paloşi.

De asemenea, merită menționată performanța notabilă a tinerei și talentatei jucătoare române de tenis, Mara Gae, care a reușit să ajungă în semifinalele probei de dublu la US Open, o competiţie destinată junioarelor.

Mara Gae și partenera sa, rusoaica Anastasiia Gureva, au învins în sferturile de finală echipa americană T. Evans/A. Hamilton, cu scorul de 6-4, 7-5.

În următoarea fază a competiției, Mara Gae și Anastasiia Gureva vor juca împotriva cuplului H. Kinoshita/W. Sonobe din Japonia, pentru un loc în finală.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006289 (s)