News Flash:

România din nou pe podium!

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în proba de dublu vâsle feminin, la Campionatele Mondiale de la Belgrad

11 Septembrie 2023
214 Vizualizari | 0 Comentarii

Sportivele românce Ancuţa Bodnar și Simona Radiş au obținut medaliile de aur în proba de dublu vâsle feminin la Campionatele Mondiale de la Belgrad desfășurate duminică.

Campioanele olimpice en titre au câștigat cu o diferență semnificativă, înregistrând un timp de 06 minute 46 secunde și 94 de sutimi. Pe locul al doilea s-au clasat lituanienele Donata Karaliene și Dovile Rimkute, cu un timp de 06 minute 50 secunde și 34 de sutimi, iar pe locul al treilea au fost americancele Kristina Wagner și Sophia Vitas, cu 06 minute 50 secunde și 45 de sutimi.

Aceasta este prima medalie de aur a României la Campionatele Mondiale de la Belgrad, după cele trei medalii câștigate în finalele de sâmbătă: argint la patru rame feminin (Mădălina Bereş, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereş), bronz la dublu rame feminin (Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel) și la dublu vâsle feminin, categorie ușoară (Mariana-Laura Dumitru și Ionela Cozmiuc).

România va mai fi reprezentată în finalele de duminică la opt plus unu feminin și opt plus unu masculin.

Anul precedent, România a câștigat patru medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Racice, Cehia, prin Ionela Cozmiuc la simplu vâsle feminin, categorie ușoară, echipajul masculin de dublu rame format din Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan, dublu vâsle feminin (Ancuţa Bodnar și Simona Radiş) și opt plus unu feminin (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu, Victoria-Ştefania Petreanu).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006685 (s)