News Flash:

Nicole Cherry, dezamagita de experienta traita la un concurs de talente. ”A fost cea mai mare dezamagire din viata mea”

13 August 2021
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

La cei 22 de ani, Nicole a realizat multe lucruri la care altii doar viseaza. Artista are o familie minunata care o sustine mereu, un iubit care o iubeste enorm, o cariera cu zeci de hit-uri si propriul brand de haine. Nicole se pregateste sa devina mamica anul acesta, asa ca emotiile sunt la cote maxime. Artista a fost invitata la o emisiune online, acolo unde a abordat diferite subiecte legate de viata profesionala, dar si de cea personala.

Nu multi dintre fanii lui Nicole stiu ca aceasta s-a remarcat din prima la orele de canto si ca profesorul de la acea vreme i-a spus mereu ca va deveni un artist mare. Cu un talent evident, Nicole era la cativa pasi distanta de marele succes, iar inainte de a lansa hit-ul ”Memories”, artista a trecut si prin fata juratilor de la talent show-uri.

”Am fost la preselectii inainte. Pana sa lansez ”Memories” am fost la Romanii au talent. N-am intrat. Mai intai este o preselectie si apoi este ce vedem noi la televizor. A fost cea mai mare dezamagire din viata mea. Nu-mi venea sa cred pentru ca eu visam in continuu s-o aud pe Andra spunand: ”Hiii, mi s-a facut pielea de gaina”. Pe Smiley sa-l aud: Ba, esti nebun?!”


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011911 (s)