News Flash:

Cand incepe Asia Express si ce a declarat Lidia Buble despre aventura vietii ei?

13 August 2021
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a lipsit o buna perioada de pe Instagram, dar absenta ei a fost motivata. Artista a plecat in aventura vietii ei alaturi de Estera, sora ei, iar acum, dupa mai bine de doua luni, Lidia este on pe contul ei de Instagram.


Lidia Buble este adepta provocarilor, asa ca nu putea sa spuna nu aventurii Asia Express. Artista a facut echipa cu sora ei si au plecat pe Drumul Imparatilor. Lidia nu s-a putut abtine si le-a dat urmaritorilor un sneak peek referitor la ceea ce s-a intamplat pe Drumul Imparatilor si cum a fost aceasta aventura pentru ea.

„Stiu ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa va povestesc despre aventura mea in Asia Express. Tot ce pot sa va spun este ca a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele si efectiv as repeta-o oricand. Prea multe nu vreau sa va dezvalui pentru ca vreau sa vedeti la televizor tot ce s-a intamplat. Ar fi si pacat sa stric toata bucuria asta. Tot ce pot sa va spun este ca trebuie neaparat sa urmariti sezonul asta. O sa va distrati si o sa savurati din plin fiecare moment. O sa fie pentru prima data cand o sa aveti ocazia sa exact asa cum sunt eu, dincolo de televizor, dincolo de camera video, dincolo de piesele pe care le lansez in fiecare an.

O sa vedeti omul Lidia Buble asa cum este el, cu bune, cu rele, nebun, haotic. O sa cunoasteti o Lidia incapatanata uneori, poate prea incapatanata, o sa cunoasteti o Lidia ambitioasa, o Lidia nebuna, o Lidia colorata, o Lidia carfe iubeste viata asa cum este ea, cu bune si cu rele. O sa ma vedeti cum reactionez in momente de panica maxima, in momente de stres, o sa ma prindeti si suparata, o sa si plang, o sa si rad, o sa ma si distrez. O sa ma cunoasteti in toata splendoarea mea si o sa mai vedeti si cat este de faina relatia dintre mine si sora mea. Daca pana acum am fost legate, vreau sa va spun ca de acum incolo suntem de neinvins, de nedespartit. Suntem o echipa tare faina si speram sa va intram la suflete.” a spus Lidia pe Insta stories.

Mai este putin pana cand aventura Asia Express isi va deschide portile pentru fanii nerabdatori sa vada cum s-au descurcat vedetele lor preferate pe Drumul Imparatilor.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006127 (s)