News Flash:

Cleopatra Stratan s-a afisat in rochie de mireasa, iar fanii ei cred ca s-a casatorit in secret cu alesul inimii ei, Edward Sanda

11 August 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au starnit un val de reactii cu cea mai recenta imagine din social media. Cei doi apar imbracati ca pentru nunta si toata lumea crede ca cei doi si-au unit destinele in mare secret. 

Cleopatra Stratan si Edward Sanda nu s-au ascuns dupa deget si au afirmat de multe ori ca anul acesta au de gand sa se casatoreasca. Cei doi au spus ca august va fi luna in care isi vor unii destinele in fata lui Dumnezeu si se pare ca asta s-a intamplat deja, dar in mare secret. Cleopatra a declarat in cadrul unei emisiuni ca nunta ei va fi una atipica, fara traditii si fara nasi si fix asa s-a intamplat.

Cei doi lanseaza maine impreuna piesa ”Cel putin pentru o vesnicie” iar din thumbnailul de pe Youtube fanii au putut trage concluzia ca cei doi s-au casatorit deja. Cleopatra apare in rochie de mireasa, el apare in costum de ginere, iar asta i-a dus pe toti cu gandul ca evenimentul a avut loc in mare secret si ca nu este exclus ca in curand cei doi sa devina si parinti.

<iframe frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RSLcimvjbbE" title="YouTube video player" width="560"></iframe>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005706 (s)