News Flash:

Oana Roman, la un pas de divort. De ce nu se mai afiseaza vedeta alaturi de sotul ei, Marius Elisei

16 Martie 2022
312 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme in relatie, specifice fiecarui cuplu. De data asta, Oana nu a mai acceptat sa primeasca intrebari din partea fanilor legate de divort, asa ca a preferat sa fie ea cea care spune lucrurilor bune. 

Fiica lui Petre Roman a fost mereu sub lupa fanilor care nu s-au ferit niciodata sa arunce cu cele mai dure vorbe in ea. De-a lungul timpului, Oana s-a calit suficient de mult si a invatat ca oamenii din online nu ii vor binele, ci din contra, vor sa o vada mereu cu moralul la pamant.

Oana Roman nu are secrete fata de fanii ei si este mereu deschisa sa abordeze orice subiect. Frumoasa vedeta a dat o serie de declaratii sincere despre relatia dintre ea si partenerul ei de viata. Totul s-a intamplat intr-o sesiune de intrebari si de raspunsuri, pe care a organizat-o pe contul sau oficial de Instagram. Aceasta platforma sociala este locul in care vedeta petrece multe ore pe zi si unde se simte foarte bine.

Fanii au fost curiosi sa afle de ce vedeta nu se mai afiseaza alaturi de iubitul ei, mai ales ca de foarte multe ori s-a spus ca este la un pas de divort. Ei bine, fanii cuplului nu au de ce sa isi faca griji. Oana a decis sa pastreze distanta, la propriu, din cauza faptului ca a avut Covid si nu a vrut sa ii expuna prea mult pe cei dragi.

”Totul e in regula. Am stat departe cat ama vut COVID, plus ca el asa cum am tot spus, nu e foarte incantat sa apara in public prea des”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006182 (s)