News Flash:

Maurice Munteanu este cucerit de un politician de la noi. Vedeta Kanal D l-a coplesit cu complimente. „Eleganta lui este seducatoare”

16 Martie 2022
854 Vizualizari | 0 Comentarii
Maurice Munteanu

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti critici de moda de la noi din tara. Simpaticul jurat de la „Bravo, ai stil!” a realizat cele mai apreciate pictoriale si se poate lauda cu editoriale emblematice in lumea modei. Maurice nu a fost niciodata genul de persoana care sa isi expuna viata privata in public, dar nici nu a fugit de asumare atunci cand a fost pus in fata faptului implinit.

Maurice Munteanu a trait intr-o viata cat altii in zece. Juratul de la Kanal D se poate lauda cu experiente unice, luxoase pe care nu multi au ocazia sa le intalneasca. De mai bine de 6 ani, Maurice este prezent pe micile ecrane in cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, acolo unde se afla in calitate de jurat. Maurice jurizeaza obiectiv fiecare tinuta care ii trece prin fata si aproape ca nu a fost concurenta care sa nu fi primit sfaturi pretioase de la fashion editor.

Intrebat de catre Denise Rifai cine este cel mai stilat barbat din Romania, Maurice Munteanu a oferit imediat raspunsul. „Emil Hurezeanu. Este personajul care la ora actuala ma fascineaza”, a marturisit Maurice Munteanu. ”Imi place sa-l urmaresc, mi se pare ca are un umor teribil, ma face sa rad si asta e o chestie foarte importanta pentru mine. Arata asa cum ar trebui sa arate un barbat de varsta lui, cu preocuparile lui. I se citeste pe fata absolut tot ce a trait, tot ce traieste, are un tip de eleganta interbelica pe care o gasesc seducatoare. Si atunci, da, cred ca Emil Hurezeanu este castigatorul”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005381 (s)