News Flash:

Orasul care pare desprins din povesti. Unde trebuie sa mergi pentru a te simti ca in basmele Disney

16 Martie 2022
459 Vizualizari | 0 Comentarii
orasul Disney

Destinatia perfecta exista! Chiar daca nu este in Romania, este la o aruncatura de bat de tara noastra si merita orice sacrificiu pentru a te bucura cateva zile de castelele desprinse din basmele cu printi si printese Disney.

Povestea orasului construit din castele Disney este una foarte interesanta. Gandit initial ca o destinatie de lux, in timp, orasul din Turcia a devenit mai mult un oras fantoma si este doar pe jumatate finalizat. Proiectul apartine fratilor Yerdelen, doi antreprenori turci care au vrut sa inlouiasca tipicele blocuri si au optat pentru castele inspirate din povestile Disney. Chiar daca nu este locuit, oraselul are si un nume. Burj Al Babas este locatia perfecta daca vrei sa faci poze pentru Instagram.

Orasul din povesti are 700 de astfel de castele care au fost gandite spre a fi puse la dispozitia cumparatorilor. Fratii Yerdelen au crezut ca lumea nu se uita la bani atunci cand vine vorba de o astfel de arhitectura si, mai ales de zona in care este amplasat totul. Fiecare castel este dotat cu jacuzzi, dar, din pacate pentru fratii antreprenori, economia Turciei din ultimii ani le-a pus bete-n roate si au fost nevoiti sa declare falimentul.

„Ne aflam in foisorul pe care il are fiecare vila. De aici, proprietarii se pot bucura de frumusetea naturii. Au, de asemenea, o perspectiva frumoasa asupra proprietatii si a celorlalte vile. Ne gandim ca le-ar putea cumpara prietenii nostri arabi, deoarece am vazut cat au fost de dornici sa investeasca bani in tara noastra in ultimii ani”, spune omul de afaceri.

Dar visurile lui Yerdelen nu s-au adeverit, pentru ca arabii s-au tinut deoparte. In acest proiect s-au investit 200 de milioane de dolari, inainte ca dezvoltatorul sa-si declare falimentul, anul trecut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006464 (s)