News Flash:

Razvan Marin a devenit tatic. Crina a facut marele anunt pe Instagram

14 Februarie 2022
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Crina Cocoroveanu

Razvan Marin este in culmea fericirii. Faimosul fotbalist de la Cagliari a devenit tatic pentru prima data. Iubita lui, Crina Cocoroveanu a adus pe lume o fetita, iar curiozitatea cea mai mare a fanilor este cu cine seamana cel mai mult micuta.

2021 a fost un an productiv si incarcat pentru Razvan Marin si pentru iubita lui. Crina a absolvit facultatea si, asa cum scria si ea pe Instagram, a reusit sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura. Tanara a obtinut titlul de „licentiat in medicina dentara”, dar, poate cel mai important pentru ea, a devenit mamica. Crina a facut marele anunt in toamna anului trecut, atunci cand a organizat o mare petrecere acasa, in Italia.

Tot atunci, cei doi au dezvaluit sexul bebelusului. Crina si Razvan au fost emotionati peste masura sa afle ca vor fi parintii unei fetite. Timpul a trecut, fotbalistul a cerut-o de sotie pe iubita lui, iar acum pot spune ca sunt o familie in adevaratul sens al cuvantului.

Pe 12 februarie, Crina a adus-o pe lume pe fetita lor si, chiar daca nu a publicat nicio imagine cu fata celei mici, fanii se asteapta ca aceasta sa fie foarte frumoasa, mai ales ca si are cu cine sa semene. Pe tot parcursul sarcinii, Crina a avut mare grija de ea si aproape ca nici nu s-au vazut cele cateva kilograme acumulate. Iubita lui Razvan Marin a mers mereu la sala, a facut antrenamente speciale pentru femeile gravide si a ajuns sa fie una dintre cele mai sexy mamici din lumea jucatorilor de fotbal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005076 (s)