News Flash:

Razboiul din Reghe si Anamaria continua. Antrenorul s-a ales cu dosar penal. „Stop joc!”

22 Decembrie 2021
613 Vizualizari | 0 Comentarii
Prodan si Reghe

Anamaria Prodan este din nou in mijlocul unui scandal de proportii. Nici bine nu s-a lamurit divergenta cu fostul sot, ca acum un alt conflict bate la usa. De cateva ore, pe internet circula cateva imagini cu sexy impresara dezbracata, asa ca fosta partenera a lui Reghecampf a luat atitudine.

Cineva a sabotat-o pe Anamaria Prodan. Acum cateva saptamani, internetul s-a umplut de poze cu sexy impresara in ipostaze sexy, fara haine. Anamaria este constienta de atuurile ei fizice, dar niciodata nu s-a afisat pe retelele sociale atat de indecenta sau fara haine. Vedeta nu a stat prea mult pe ganduri si si-a dat seama din prima ca singura persoana care avea astfel de poze in telefon este fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf. Impresara nu are de gand sa renunte prea usor, asa ca va merge cat mai departe cu investigatia, iar cel responsabil de publicarea acestor imagini va plati cu varf si indesat.

In urma acuzatiilor aduse de sexy impresara, Laurentiu Reghecampf s-a ales cu dosar penal pentru publicarea pozelor in mediul online. De data aceasta, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul sau de Instagram, cu o noua intepatura pentru sotul ei.


''STOP JOC!''. Organele abilitate ale statului urmeaza sa-si puna cuvantul daca Anamaria Prodan si copiii ei au fost furati de barbatul perfect, sotul ideal, familist convins, care fuge dupa femeile din lumea... aia de nu ne place noua. ''Celebrul'' Laurentiu Reghecampf si cine este responsabil de violarea vietii private ale subsemnatei Anamaria Prodan, prin sustragerea si publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs. Anamaria Prodan'', a scris Anamaria Prodan pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008581 (s)