News Flash:

Cine a convins-o pe Andreea Antonescu sa pozeze pentru Playboy. „Cand a implinit 18 ani, eu am inceput negocierile”

22 Decembrie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Antonescu

Fara doar si poate, Andreea Antonescu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Inca de mica, aceasta a stiut cum sa se puna in valoare si cum sa evidentieze trasaturile frumoase cu care a fost inzestrata. Dupa ce a devenit majora, Andreea a facut unul dintre cei mai mari si importanti pasi pentru cariera ei. Colega de scena a Andreei Balan a acceptat sa pozeze pentru Playboy si a fost una dintre cele mai solicitate si apreciate vedete de catre publicul masculin.

Andreea a fost printre primele vedete de la noi care au pozat pentru Playboy. La vremea aceea, artista avea doar 18 ani, dar a stiut cum sa isi negocieze contractele, astfel ca a reusit sa primeasca cel mai mare onorariu pentru sedinta foto fara haine.

Andreea Antonescu a acceptat propunerea celor de la Playboy si a pozat nud pentru celebra revista de barbati imediat dupa ce a devenit majora. Pictorialul a fost unul extrem de apreciat de catre privitori, iar pentru asta, Andreea a primit nici mai mult, nici mai putin de 30.000 de dolari. Un onorariu exorbitant, avand in vedere ca tot pentru un pictorial in Playboy, Gina Pistol a primit 1.000 de euro.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 in functie de notorietate. Eu am fost la Playboy intre anii 2000 si 2004. Nu mai stiu la ce nivel era internetul la vremea aia. Aveam un top. Ii intrebam pe cititori pe cine vor sa vada in paginile revistei. Primele trei nu erau niciodata accesibile, pentru ca erau Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Andreea Raicu. Pe locul 4, intotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu intelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Cand Andreea a implinit 18 ani eu am fost desemnat sa incep negocierile. Ea fugise de acasa… a zis ca fara 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase, pana atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriasa si stia pe ce se bazeaza. Doua saptamani m-am tinut de capul ei. Am reusit sa cobor la 30.000, recordul”, a povestit Dan Capatos in cadrul podcastului La Mijloc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006499 (s)