News Flash:

Ruby face bani din piatra seaca. Ce afacere ii aduce vedetei, lunar, sume cu patru zerouri

22 Decembrie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Ruby

Ruby este una dintre cele mai constante artiste de la noi. Chiar daca nu a mai avut concerte ca in alti ani, vedeta nu se poate plange. In timp ce unii artisti au ales sa isi planga de mila si sa semneze fel de fel de petitii, Ruby a gasit o alta solutie. Bruneta a ales sa profite la maximul de timpul liber si, la indemnul unui prieten, a inceput sa investeasca in cryptomonede.

Ruby este novice in domeniul cryptomonedelor, dar se misca cu pasi repezi. Vedeta a inceput deja sa faca primele investitii si deja este cu mult pe plus. Ruby a recunoscut ca nu a fost foarte increzatoare la inceput, dar a decis ca daca nu risca, nu castiga. Si bine a facut! Artista incepe deja sa se bucure de profitul investitiei sale si ii sfatuieste pe toti fanii ei sa ia in serios domeniul cryptomonedelor.

„In primul moment cand un amic foarte bun mi-a povestit despre asa ceva, am cam strambat din nas, va spun sincer. Habar nu aveam despre ceea ce vorbea amicul meu, un medic veterinar de exceptie, si sincer nici nu prea ma interesa. Dar omul a fost perseverant si mi-a strecurat acelasi mesaj constant, timp de mai multe saptamani. Asa avea sa inceapa totul!”, a declarat Ruby pentru Playtech.ro.

„Ar fi trebuit sa ma vedeti cautand, la un anume moment, informatii despre criptomonede. Nu eram chiar apa de ploaie in domeniu, dar eram tare departe de ceea ce, dupa mintea mea de acum , ar trebui sa cunoasca cineva care se incumeta sa investeasca in acest domeniu. Asa am inceput sa citesc informatii de specialitate sau sa caut site-uri cu tot felul de detalii, fiindca mi-a devenit evident ca treaba nu e deloc tratata cu lejeritate”, adauga ea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004822 (s)