News Flash:

Cat de bine s-au inteles Victor Slav si Anda Adam pe platourile de filmare de la „Bravo, ai stil”. „Nu stiu cum pare din afara”

22 Decembrie 2021
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Anda

Victor Slav a trecut la carma emisiunii pe care o prezenta Ilinca Vandici si nu este deloc usor. Chiar daca nu este pentru prima data in platoul de la Kanal D, emotiile au fost la cote maxime si nici concurentele nu l-au ajutat prea mult. Victor Slav trebuie sa le stapaneasca pe celebritati care, nu se lasa deloc si ii fac mereu propuneri indecente.

Victor Slav este familiarizat cu Bravo, ai stil! Inainte, a facut parte din Brigada sexy, alaturi de Bogdan Vladau. Pentru o scurta perioada de timp, Victor a inlocuit-o pe Ilinca Vandici, prezentatoarea absentand din cauza unor probleme de santate. Toata lumea se astepta ca situatia sa fie destul de tensionata in platou, avand in vedere ca pe unul dintre scaunele concurentelor se afla si Anda Adam. Spre uimirea tuturor, lucrurile au decurs uimitor de bine, cei doi dand dovada de profesionalism si de maturitate. Acum, dupa ce Anda a parasit competitia, Victor a vorbit despre cum s-au simtit, din ipostaza lui, raporturile dintre el si fosta lui partenera. Chiar daca Anda Adam a plecat, Victor a ramas, in continuare, alaturi de Ilinca si de jurati.

„Suntem doi oameni civilizati, ne-am despartit acum noua ani si, intre timp, fiecare a mers pe drumul sau, ne-am refacut vietile, avem, iata, si copii. Nu am avut timp sa vorbim in pauzele dintre filmari, nu numai cu Anda, ci in general, cu nicio concurenta. Filmam in regim de live si nu avem vreme de discutii. Concurentele sunt extrem de ocupate, trebuie sa se machieze, sa isi imbrace tinutele, nu este timp pentru relaxare. Nu stiu cum pare din afara, dar nu este timp de stat la cafele. Nu exista pauze decat intre emisiuni, dar si atunci se filmeaza testimoniale, in culise, fiecare minut este bine folosit, pentru ca este un reality, camerele merg in culise, in cabinele juratilor, concurentelor.”, a spus Victor pentru Viva.

 


viva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)