News Flash:

Simona Halep, schimbare radicala de look. Cum a ales tenismena sa isi vopseasca parul

22 Decembrie 2021
483 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Pe final de an, Simona Halep este pusa pe schimbari. Tenismena nu a stat prea mult pe ganduri si s-a lasat pe mana prietenului ei, Sorin Stratulat. El este cel care s-a ocupat de noul look al Simonei, iar rezultatul este pe masura asteptarilor. Incantata de ceea ce a iesit, Simona nu s-a putut abtine si a impartasit cu fanii din online o imagine. 

Simona Halep are cu totul si cu totul un alt look. Tenismena a decis sa nu lase sarbatorile de iarna sa treaca fara ca ea sa nu isi faca un cadou, asa ca a mers la salonul de infrumusetare. Simona a profitat din plin de timpul liber pe care il are si a decis sa se rasfete asa cum fac toate femeile in prag de sarbatori si nu numai. Tenismena a ajuns la concluzia ca este timpul sa renunte la culoarea ei naturala si a optat pentru un blond rece. De intregul proces s-a ocupat Sorin Stratulat, cel care are in portofoliu nume mari precum Antonia, Delia si nu numai. 

Multa lume a inceput sa speculeze faptul ca Toni Iuruc ar fi un sot destul de impunator si ca i-ar fi interzis Simonei sa continue mult timp cu pasiunea ei pentru tenis. Sportiva a vrut sa ii lamureasca pe toti, asa ca a facut primele declaratii despre implicarea sotului ei in cariera profesionala.

”Finalul carierei mele nu e aproape. Imi doresc mult sa mai joc. Am avut accidentari si am avut dubii ca mai pot continua, dar acum sunt fit si-mi doresc sa mai joc doi, trei, patru ani.  In ultimii doi ani si jumatate, de cand l-am cunoscut pe Toni, ma incurajeaza sa joc cat mai mult, e un plus pentru viata mea profesionala. E emotiv in tribuna. Prefera sa stea mai departe de loja. A mai stat in loja si am pierdut, e superstitios. Visez la copii, la o familie mare si fericita pentru urmatorii 30 de ani.”, a precizat Simona Halep.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)