News Flash:

Anca Seara, in lacrimi la un salon din Bucuresti. Cristina Ich i-a luat imediat apararea. „Daca eram eu aici... ”

22 Decembrie 2021
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Serea

Sotia lui Adrian Sina a avut parte de o intamplare pe care nu le-o doreste nici celor mai mari dusmani. Cum sarbatorile de iarna bat deja la usa, Anca Serea a decis sa se relaxeze si sa profite de putinul timp liber pe care il are. Aceasta a mers la un salon de infrumusetare pentru a da un refresh manichiurii si a decis sa imbine utilul cu placutul. In timp ce se afla in fata manichiuristei, Anca a decis sa faca si un story in care sa le mai povesteasca fanilor anumite lucruri.

Mare scandal azi la un salon din Bucuresti in care protagonista este Anca Serea. Vedeta a fost sa isi reimprospateze manichiura si nici nu isi imagina ce avea sa se intample. In timp ce le povestea fanilor ei despre un ONG si despre cateva campanii, o alta clienta din salon a inceput sa tipe la ea si sa ii atraga atentia ca vorbeste prea tare. In acel moment, Anca si-a cerut scuze si a inceput sa planga. Momentul a fost vizualizat si de Cristina Ich, care s-a dus imediat la salon, revoltata.

Cristina Ich i-a mai promis Ancai Serea ca va afla cine este persoana care a facut-o sa planga. In plus, celebra influencerita a marturisit ca daca ea se afla in salon atunci cand s-au intamplat toate acestea, s-ar fi iscat, fara dar si poate, un scandal de proportii.

”Deci mi se rupe sufletul. Femeie, tu esti prea sensibila. Bai, dar n-am fost eu aici, n-am fost eu, ca sa vezi ce iesea, fetita, iesea jihadul, crede-ma. Suntem la un salon de manichiura, unde aici se barfeste, se vorbeste, deci suntem ca la spa, in munti. Ea s-a umilit, nu tu, esti un om prea bun si educat, dar o sa aflam cine e”, a spus Cristina Ich.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004698 (s)