News Flash:

O artista celebra de la noi a ales sa plece din Romania. „Nu-mi plac deloc traditiile de la noi”

22 Decembrie 2021
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Unknown

Nicoleta Nuca este in culmea fericirii. Dupa mai bine de 5 ani petrecuti alaturi de iubitul ei, artista a spus in vara, oficial, ”da”. Cei doi indragostiti se aflau in vacanta, asa ca Alex a profitat de ocazia perfecta si a scos inelul. In fata unei asemenea intrebari si aflata intr-un peisaj de vis, raspunsul Nicoletei nu avea cum sa fie altul decat unul afirmativ.

Ca orice viitoare mireasa, Nicoleta stie deja cum va arata marele eveniment din viata ei. Artista nici nu vrea sa se gandeasca la o nunta organizata pe plaiurile mioritice. Nicoleta si Alex planuiesc sa isi uneasca destinele in Italia, in Capri cu putini invitati.

Ne dorim sa facem nunta peste hotare intr-un numar extrem de restrans, doar familia si atat. Ne gandeam sa o facem anul viitor in Italia, pe insula Capri, in Italia. Nunta pentru mine este sarbatoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc traditiile de aici, de acasa. Rochia nu m-am gandit inca cum va fi, dar clar nu va fi una de printesica. Va fi o rochie din stofa, simpla, un hand-made, important este sa fie unicat, sa nu semene cu a altcuiva”, a declarat cantareata, pentru Click!

Nici Nicoleta Nuca si nici logodnicul ei, tobosarul Alex Ursache, nu sunt inca pregatiti sa aiba copii. Mai mult, cei doi indragostiti isi doresc ca, pe viitor, sa se mute intr-o alta tara, nemultumiti de restrictiile din Romania.

„Treaba cu copiii e in plan foarte indepartat. Nu-mi doresc copii, nu simt ca e momentul potrivit pentru mine. Am trait mult prea putin ca sa imi doresc asta. Mi-as dori sa fac copii daca as sti ca traiesc intr-o societate cum trebuie, nu una ca a noastra. Tocmai de asta avem in plan sa ne mutam intr-o alta tara”, a mai spus artista pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006354 (s)