News Flash:

Cine este vedeta din Romania care s-a laudat ca are doi iubiti in acelasi timp. „Trebuie sa fii masculul alfa ca sa stai cu mine”

22 Decembrie 2021
687 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana si Denise

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Influencera este foarte sincera. In timp ce pe Instagram se rezuma doar la endorsment si la promovarea de produse, atunci cand este invitata la emisiuni, Ana nu are bariere. Recent, influencera a fost invitata in emisiunea moderata de Denise Rifai. Ana a abordat diferite subiecte, de la cariera, la veniturile din online pana la viata personala.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ana Morodan este una dintre cele mai pretentioase vedete de la noi. Influencera este destul de greu de multumit, mai ales atunci cand vine vorba de partea masculina. Aceasta nu si-a expus deloc relatiile pana acum si a preferat sa se bucure doar ea de intimitatea fiecarei clipe. Totusi, vedeta nu a avut cum sa evite intrebarile lui Denise Rifai. Emisiunea este recunoscuta pentru dificultatea curiozitatilor, dar si pentru sinceritatea cu care invitatii trebuie sa raspunda la anumite intrebari. 

Desi a declarat vehement ca nu crede in casatorie, Ana Morodan a recunoscut fara nicio retinere ca in prezent se iubeste cu doi barbati. Acestia nu stiu unul de celalalt, iar Ana nici nu are de gand sa le spuna ceva. 

„Cred ca maximum am avut trei intr-un moment. Exista vreo doi in viata mea acum! Nu se cunosc, cum sa se cunoasca?! Uite, afla si ei acum. Sunt in acel moment al vietii mele in care vreau sa experimentez si aceasta varianta. Sunt impacata cu mine asa. Nu cred ca as mai putea imparti viata totalmente cu cineva anume. Doi iubiti de ce nu putem avea?! Trebuie sa fii un mascul alfa ca sa fii cu mine!” i-a spus Ana Morodan lui Denise Rifai.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004780 (s)