News Flash:

E numita „Eva Brown”. Cine este amanta lui Putin, sigura femeie care l-ar putea convinge sa opreasca razboiul

23 Martie 2022
440 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Apropiatii o implora pe Alina Kabaeva sa-l convinga pe Putin sa inceteze razboiul. Va putea iubita liderului de la Kremlin sa faca ceva?

Kabaeva se afla in pericol de expulzare din Elvetia, dar apropiatii au inceput sa-i ceara sa faca ceva, sa intervina pe langa liderul de la Kremlin ca sa opreasca razboiul si ca vieti nevinovate sa nu mai piara.

O sursa a declarat in exclusivitate PageSix: ”Prietenele Alinei o implora sa se duca la Putin si sa-l convinga sa incheie razboiul. Se pare ca presedintele rus a ajuns in punctul in care nu mai asculta de nimeni. Poate ar avea ea succes. La Putin se ajunge foarte greu. Este aparat de un sistem de securitate foarte elaborat, iar Alina Kabaeva se teme ca daca ar merge la Moscova, nu ar mai reusi sa plece si sa revina la copiii lor.”

Tot sursa citata a dezvaluit prima data ca iubita presedintelui rus si copiii se ascund intr-o tara europeana neutra.

Fosta gimnasta este presupusa amanta a lui Putin, cu care se pare ca ar avea patru copii: doi baieti si doua fete gemene. Presedintele rus in varsta de 69 de ani nu a confirmat niciodata.

Mai multi cetateni din Ucraina, Rusia si Belarus au facut apel la Confederatia elvetiana printr-o petitie care are titlul: ”Puneti-o pe Eva Braun in legatura cu Führer-ul sau”. In felul acesta, fosta gimnasta este comparata cu celebra partenera de viata a lui Adolf Hitler.,potrivit okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005021 (s)