News Flash:

Prima cearta in cuplu Gina Pistol si Smiley. „Eu cand ma supar, pot sa dispar din viata ta”

22 Martie 2022
524 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina si Smiley

Formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar anul trecut familia lor a devenit completa, odata cu venirea pe lume a micutei Josephine. Smiley si Gina Pistol, caci te-ai prins deja ca despre ei este vorba, au dat putin din casa si au vorbit despre inceputurile relatiei lor, despre momentele frumoase, dar si despre primele certuri. 


Intre a fi tatic full time, timpul petrecut la studio si filmari pentru proiectele de televiziune din care face parte, Smiley isi gaseste timp si pentru propria emisiune, pe care o are pe YouTube. Artistul a dat startul seriei ”8, 8 si ceva, fix” in primavara anului trecut, iar unul dintre episoadele pe care le-a filmat este unul cu totul si cu totul special, pentru ca invitata i-a fost chiar iubita lui si mama fiicei sale, Gina Pistol. Cei doi au vorbit in fata camerei despre cum a inceput relatia lor, ce i-a facut sa se indragosteasca unul de celalalt, dar si despre momentele mai putin usoare. Gina a povestit ca i-a fost foarte greu sa se obisnuiasca cu statutul de proaspata mamica si ca, dupa ce a nascut-o pe Josephine, plangea frecvent atunci cand nu o vedea nimeni. 


Frumoasa prezentatoare a dat mai mult din casa si a povestit despre prima cearta din cuplul lor. Smiley a suparat-o chiar la inceputul relatiei, dar Gina a trecut peste.

”Imi spune Andrei: <<Pe la 20:00 termin la studio>>. Stiti cum sunt femeile la inceputul relatiei. Eram spalata pe par, nu suport parul nespalat la o femeie, cremuita toata, gomaj, piele fina, miroseam frumos, cred ca toata scara blocului mirosea a mine, imbracata misto.  Se face 21:00, zic <<nu-i scriu acum sa nu fiu insistenta>>. 21:30, il intreb cum merge treaba. Zice: <<Acum mai am o strofa de facut, o sa iasa misto>>. Ii vedeam incantarea, entuziasmul, si-am zis sa nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot asa. Mai retusam un pic machiajul. Atunci a fost prima cearta. L-am intrebat: <<Ne mai vedem sau nu?>> Zice: <<Mai dureaza putin>>, si atunci i-am zis: <<Stii ce? Cauta-ma ca o sa-ti raspund eu>>. Chiar m-am suparat rau. Eu cand ma supar rau de tot, gata, pot sa dispar din viata ta. Nu mai stiu cum m-ai impacat. Acum te cunosc, dar eram la inceput”, a povestit Gina in cadrul emisiunii iubitului ei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006401 (s)