News Flash:

Gata cu suspansul! Cine sunt noii prezentatori de la „Te cunosc de undeva”

23 Martie 2022
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
TCUD

Inca de anul trecut, Cosmin Selesi a anuntat ca nu va mai continua colaborarea cu Antena 1. Aceata s-a facut remarcat odata cu prezentarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, alaturi de Alina Puscas, dar a mai bifat si alte proiecte. Vizitele la Nea Marin, participarea la “Asia Express”, dar si prezentarea emisiunii “Aventura de cinci stele”, toate au dus la cresterea capitalului sau de imagine.

Cum nimeni nu este de neinlocuit, noul prezentator si coleg al Alinei Puscas este nimeni altul decat Pepe. Pepe este un concurent cu multe sezoane de “Te cunosc de undeva” la activ, asa ca noua ipostaza i s-a potrivit manusa. 

    „Sunt incantat de propunerea postului si va spun cinstit ca vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iata, acum si prezentator... doar regizor mai lipseste sa fiu! Vin la platou ca acasa si asta e cel mai important pentru mine. Dupa 16 sezoane, publicul stie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joaca si o distractie inca de cand intram pe usa, dimineata si pana seara, cand ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecarui rol nu mai spun nimic, pentru ca stiti deja cat se chinuie fiecare concurent la repetitiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gala.” , a marturisit Pepe. 


    Artistul nu este deloc strain de show: „Sunt singurul care am castigat doua trofee si am iesit de trei ori pe locul al doilea. Si, asa cum ma stiti, ma voi bucura din plin de noul rol, pentru ca eu, daca nu zambesc, nu sunt Pepe!”, a mai completat artistul. Pepe i se va alatura in cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Alinei Puscas pe scena spectaculosului joc al transformarilor: „Pe Pepe il stiu de peste 10 ani, ne intelegem exceptional si sunt convinsa ca si cei de acasa il vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenti ai acestui transforming show, asa ca stie exact ce sa puncteze la fiecare prezentare. Abia asteptam sa va prezentam noii concurenti, pentru ca se anunta un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Puscas. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005753 (s)