News Flash:

Marina Almasan nu a mai vorbit cu Victor Socaciu dupa divort. Motivul l-a spus chiar ea

27 Decembrie 2021
661 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor si Marina

Victor Socaciu a murit astazi, 27 decembrie, la varsta de 68 de ani. Vestea a venit ca un trasnet pentru toti care l-au cunoscut. Marina Almasan, cea care i-a fost sotie pana in anul 2012, nu stie daca va merge la inmormantarea fostului sot, motivul fiind neintelegerile pe care le-au avut dupa despartire.

Marina Almasan a recunoscut ca a fost pur si simplu socata atunci cand a auzit ca Victor Socaciu a murit, desi era la curent cu starea lui de sanatate, care nu era una foarte buna in ultima perioada. Victor Socaciu a fost casatorit timp de 16 ani cu Marina Almasan si au trait o poveste de dragoste intensa. Aceasta l-a intalnit pe Victor in anii 80, cand era studenta si crainica la Radiovacanta Costinesti, iar artistul se numara printre greii muzicii folk. 

”Din pacate, mult mai lovita e familia sa actuala si bineinteles nu pot sa nu ma gandesc ce e in sufletul fiului meu care si-a pierdut parintele, pana la urma, dincolo de toata furtuna care a fost in ultimii ani dintre noi. Fiul meu m-a sunat inainte de a fi aparut stirea pe televiziune, m-a luat prin surprindere si mi-a zis ca tatal lui nu mai este, am fost socata sa aud, desi stiam de problemele de sanatate ale lui Victor, eram la curent cu ultimele intamplari nefericite din viata lui din punct de vedere al sanatatii, l-am simtit emotionant pe fiul meu si mi-am dat seama ce inseamna pentru un om sa-si piarda o parte din radacini”, a declarat Marina Almasan.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)