News Flash:

Mario Fresh s-a vazut cu Chelsea inainte de ziua Alexiei. Gestul care o va face geloasa pe fiica Andreei Esca

1 Septembrie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Pe cat de hotarat este in cariera, pe atat de indecis este atunci cand vine vorba de partea sentimentala. Mario Fresh, caci despre el este vorba nu se poate hotari pe cine sa aleaga dintre Alexia Eram si Chelsea, colega sa de la Spalsh! Vedete la apa si se pare ca momentan pastreaza legatura cu ambele. 

Mario Fresh a fost unul dintre invitatii speciali la ziua Alexiei. Daca de ziua lui a ales sa se poarte cu Alexia ca si cu o amica pe care o stie de mult timp, de ziua Alexiei, Mario Fresh a incalcat orice limita a amicitiei si nu s-a putut abtine sa nu o sarute pe frumoasa fiica a Andreei Esca. Gestul artistului i-a uimit pe fani, mai ales ca in ultima perioada s-a tot scris ca cei doi nu mai formeaza un cuplu si ca nu au declarat nimic oficial despre relatia lor. Mai mult, faptul ca pana si Andreea Esca a evitat sa ofere un raspuns concret le-a demonstrat fanilor ca relatia lor de cinci a ajuns la final.

Ceea ce nu multi stiu este ca inainte de a merge la ziua Alexiei, Mario a trecut pe la salon, dar nu a fost singur, ci alaturi de Chelsea. Chiar daca nu s-au pozat impreuna, coincidentele nu exista, iar imaginile postate separat, de fiecare pe contul sau ii dau de gol. In poza pe care Chelsea a pus-o la ea pe Instagram se poate observa ca in spatele ei se afla Mario pe scaunul frizerului, iar asta nu este tot. Pentru cei care nu cred imaginile, chiar si decorul este acelasi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006154 (s)