News Flash:

Cristina Ciobanasu s-a afisat cu noul iubit. Cine este tanarul care i-a luat locul lui Vlad Gherman?

1 Septembrie 2021
586 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Ciobanasu

Cristina Ciobanu si Vlad Gherman au format de mai bine de 9 ani unul dintre cele mai solide cupluri de noi. Cei doi actori au avut mereu proiecte comune si seriale, iar asta i-a apropiat si mai mult. Fix cand nimeni nu se astepta, cei doi si-au spus adio si au decis ca este mult mai bine sa mearga pe drumuri separate.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman si-au dezamagit fanii atunci cand au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu. Toti cei care au crescut cu ei si au vizionat toate telenovelele in care au jucat impreuna se asteptau ca cei doi sa se casatoreasca, dar povestea lor de dragoste nu a avut final fericit ca in filme. Cris si Vlad s-au despartit la inceputul acestui an si, in timp ce Vlad pare ca este cel care sufera cel mai mult, Cris a dat dovada de maturitate sentimentala si a decis sa treaca peste acest episod.

Mai mult, se pare ca actrita deja si-a asumat noua relatie si a inceput sa nu il mai ascunda pe Andrei Muresan, cel care l-a inlocuit pe Vlad Gherman. Momentan, nu se stiu prea multe lucruri despre iubitul Cristinei, dar din pozele pe care aceasta le-a publicat pe Instagram se pare ca cei doi se inteleg de minune si rezoneaza foarte bine. Criss a postat pentru prima data o imagine cu Andrei din timpul unui festival de muzica si se pare ca tot aceea imagine a fost si prima care a declansat spiritul observatiei in randul fanilor.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007403 (s)