News Flash:

O noua plecare neasteptata de la PRO TV. Cine a plecat la rivalii de la Antena 1 pentru un salariu mai bun?

2 Septembrie 2021
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Antena vs ProTv

Toamna este sezonul prefetat pentru schimbari. Majoritatea posturilor tv si-a refacut grila si au scos din calcul anumite vedete. In timp ce PRO TV-ul pare ca pierde pioni important, toti cei care spun adio trust-ului se pare ca se muta in gradina vecina, la Antena 1. Este si cazul acestei vedete care, dupa ce si-a pus amprenta pe unele dintre cele mai de succes productii din Romania a decis sa experimenteze cum este sa lucrezi la Antena 1.

PRO Tv pare ca pierde din ce in ce mai mult teren in fata Antenei 1 si nu neaparat ca cifre de audienta, ci ca personal. Dupa ce Iulia Albu a dat marele anunt ca va pleca de la PRO in favoarea Antenei si a luat-o si pe Anna Lesko dupa ea, acum, o alta persoana extrem de importanta in mecanismul trustului a decis sa plece la rivalii de la Antena. Este vorba despre Andreea Godeanu, cea care a produs unele dintre cele mai mari show-uri difuzate de PRO TV, precum ”Romanii au talent”, ”La Maruta”, ”Pe bune” si ”Ce spun romanii”.

Dupa 20 de ani in care a activat doar la PRO, Andreea a decis sa faca o schimbare si sa treaca in tabara celor de la Antena 1. Andreea a declarat pentru Pagina de Media ca are de gand sa se alature Monei Segall, cea care produce Asia Express. Andreea se pare ca deja si-a pus amprenta pe prima emisiune realizata pentru Antena 1. Este vorba despre ”Pretul cel bun”, emisiune ce va fi difuzata din 6 septembrie si va fi prezentata de Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006155 (s)