News Flash:

Catalin Maruta, mesaj surprinzator primit chiar in direct. ”Deci publicul cere sa primesc mai multi bani”

12 Noiembrie 2021
345 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta este una dintre vedetele reprezentative ale trustului din Pache Protopoescu. Prezentatorul realizeaza de ani buni emisiunea din intervalul orar 15-17 si se mentine in audiente. Catalin este unul dintre cei mai buni prezentatori, iar asta se vede in interviurile pe care le are cu invitatii sai. De-a lungul timpului, formatul emisiunii sale a evoluat si a reusit sa tina cati mai multi telespectatori in fata televizoarelor.

Catalin Maruta este unul dintre prezentatorii care reusesc sa surprinda mereu ineditul. Sotul Andrei este printre primii oameni care afla subiectele in exclusivitate, iar sefii de la PRO TV apreciaza asta. Cand vine vorba de salariu, Catalin nu are motive sa se planga. Poate ca este cel mai bine platit din PRO, dupa Andreea Esca. Prezentatorul incaseaza pe luna 12.000 de euro, desi programul lui este de luni pana vineri. Totusi, cineva este de parere ca ar merita mai mult. 

Catalin Maruta a primit un mesaj surprinzator la Pro TV, iar cel care l-a transmis a fost nimeni altul decat actorul Andrei Aradits, vedeta a serialului ”Vlad”.
”Am aparut si eu la televizor. Inainte, cand lumea ma vedea zicea: dar de unde il stiu pe asta? Am aparut de vreo 2 ori la tine in emisiune si toata lumea zice: te-am vazut la televizor, ai fost la Maruta! Tu stii ce audienta ai? O audiente nespecificat de mare”, i-a spus actorul lui Catalin Maruta, transmitandu-i si ca ar trebui sa i se mareasca salariul prezentatorului pentru audienta pe care o face.”Ar trebui sa iti mareasca salariul! Tu esti platit pentru cata audienta faci?”, a mai zis actorul.

La un astfel de mesaj din partea lui Andrei Aradits, Catalin Maruta a reactionat si el.
”Asta e, deci publicul cere sa primesc mai multi bani.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004882 (s)