News Flash:

Radu Valcan si Adela Popescu au pierdut o gramada de bani. Cei doi au fost intorsi din aeroport inainte de imbarcare

27 Decembrie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela si Radu

Adela Popescu si Radu Valcan aveau planuri mari pentru acest Craciun. Cei doi impreuna cu familia trebuiau sa plece in vacanta in Dubai, iar acum sa se bucure de soare si caldura, insa din nefericire lucrurile au stat diferit.

”Ziua de Craciun avea sa fie altfel.Pe la ora asta ar fi trebuit sa mancam hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mancam salata de beouf si ne uitam la un film cu Di Caprio, pe canapea, in Pipera. De ce asa?...”, a scris Adela Popescu.


”Pentru ca am ajuns la aeroport si pasaportul lui Andrei expira in trei luni. Si e musai sa fie minim sase. Desigur, stie asta cred ca si bebelusul nostru de cinci luni. Saracii copii nu inteleg de ce coboram din avionul catre Roma si nu ne urcam in cel pentru Dubai. Eu stiu de ce, dar nu le spun. Trebuie sa creada ca noi, parintii lor, suntem responsabili si organizati”, a mai spus vedeta.

Acum cateva luni, Radu Valcan a avut una dintre cele mai frumoase intentii cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale. Aceasta a pus la cale o escapada in Italia unde trebuiau sa mearga alaturi de niste prieteni, iar ceea ce avea sa fie una dintre cele mai frumoase excursii s-a transformat intr-un cosmar pentru cei doi. Adela a facut un atac de panica in timpul zborului si cum nu a dat deloc semne ca se va calma, aeronava a fost nevoita sa aterizeze de urgenta. Astfel, Adela a fost nevoita sa isi serbeze ziua de nastere acasa si a povestit cu fanii de pe Instagram intreaga experienta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)