News Flash:

Salariul pe care Mihai Bendeac il castiga lunar de la teatru. Altii ar trai regeste cu atatia bani

27 Decembrie 2021
478 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac 1

Acum cateva luni, Mihai Bendeac a cedat insistentelor lui Catalin Maruta si au stat de vorba mai bine de doua ore jumatate. Mihai a vorbit deschis despre toate subiecte aruncate la fileu de catre Maruta. Inclusiv despre cat a scos din buzunar pentru penthouse-ul din buricul Capitalei.

Mihai Bendeac nu duce deloc lipsa de idei. Actorul a pus in scena unele dintre cele mai dificile roluri si nu numai. Nu de putine ori, aceasta a creat scenarii pentru emisiunii, dar si personaje de la zero. Notorietatea lui a inceput sa creasca odata cu proiectele tv pe care le are. De ani buni, Mihai Bendeac sta la masa juratilor de la iUmor, proiect tv din care incaseaza o suma frumusica de bani. Tot la iUmor, actorul a recunoscut si ce salariu primeste lunar de teatru. Nu este o suma mare pentru munca depusa, dar nu este deloc de neglijat. Fanii au apreciat mereu ca Mihai Bendeac nu s-a uitat la bani atunci cand a venit vorba de campanii umanitare. Actorul a donat toate incasarile din vanzarea cartii si nu are de gand sa se opreasca aici.

”Am salariu la teatru 6.400 de lei”, a spus Mihai Bendeac la ”iUmor”.

Iti spun exact cat am dat pe apartament acum cativa ani de zile, acum nu stiu cat ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cat sa fie… E un apartament de 90 de metri patrati. Singura susta este ca e pe doua niveluri, este duplex. Asta a fost visul meu dintotdeauna, sa locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii. Un apartament de 90 de metri patrati cu foarte multe obiecte vechi. E extrem de cozy, cu multe lumanarele aprinse si cu un semineu pus pe televizor.”, a spus Mihai Bendeac.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005012 (s)