News Flash:

Gigi Becali, primele declaratii despre infectarea cu Coronavirus. „Asa a vrut Dumnezeu”

27 Decembrie 2021
549 Vizualizari | 0 Comentarii
Becali

Gigi Becali este una dintre cele mai sincere vedete de la noi. Patronul FCSB a decis sa le prezinte fanilor si partile mai putin frumoase ale vieții, cum ar fi, in cazul lui, infectarea cu Covid. Latifundiarul s-a infectat acum mai bine de un an cu virusul, dar nu a vorbit deloc despre asta pana acum. Totusi, Becali a decis sa fie transparent pana la capat si le-a povestit fanilor cateva detalii din episodul cu pricina.

Gigi Becali a mers pentru niste analize si controale, unde a aflat ca a dezvoltat imunitate in fata bolii. Acesta spune ca nu se teme de virus, caci acum este imunizat natural. 

„ Am facut COVID, acum vreun an. Am facut si gata.Am facut cateva vitaminizari si gata. Nu am avut nimic. Asa a vrut Dumnezeu. Am facut analize de sange si am vazut ca am avut tot mai multi anticorpi. Doctorul mi-a zis «Domnule Becali, ati fost atacat de multe ori». Nu purtam masca si am fost atacat de virus… Dar eu il atacam, stranutam de doua ori si-l aruncam. M-am imunizat. Nu imi e frica de COVID ”, a declarat Gigi Becali, la Romania TV.

Gigi Becali spune ca el nu are incredere in stiinta, ci doar in Dumnezeu. 

„Eu vaccin nu fac! De ce? Pai daca Sfintii Parintii spun ca vaccinul este lepadare, eu nu ma lepad de Hristos chiar daca imi tai capul.

Nu ca-mi impui tu verde certificat verde… Sa-si vada de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepadare, ca asta e vaccinul. Eu nu stiu stiinta.
Gigi Becali si-a luat camera hiperbara la clinica! In timpul pandemiei, incasarile latifundiarului pe servicii medicale au crescut de 5 ori! EXCLUSIV

Eu cred in Dumnezeu. Aa, cred in medicii pe care Dumnezeu i-a pus si in medicamentele pe care El le-a facut. Dar Sfintii Parintii spun sa nu fac vaccin, iar eu cred in ei. Nu ma lepad de Dumnezeu”, a mai spus patronul FCSB.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005227 (s)