News Flash:

De ce a decis Selly sa renunte la emisiunea de pe Prima TV. „Eu am incercat, dar... ”

27 Decembrie 2021
428 Vizualizari | 0 Comentarii
selly

Selly este unul dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, iar cele 3 milioane de abonati de pe Youtube sunt dovada clara ca prin munca si perseverenta poti obtine ceea ce iti doresti. Selly poate spune ca a avut spiritul afacerilor inca de mic si nu degeaba se implica acum in tot felul de proiecte si isi doreste sa fie incluse in programa scolara materii care sa puna accentul pe business si economie.

Selly a fost mereu un tip asumat care a recunoscut cand si unde a gresit. Fix despre asta a fost vorba si in ceea ce priveste emisiunea pe care a avut-o la un moment dat. Vloggerul a vrut sa isi demonstreze ca poate mai mult si ca poate aduce oamenii din online in fata televizorului. Din pacate, intreg formatul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor lui, asa ca s-a vazut nevoit sa puna lacatul pe tot ce a insemnat Selly Show.

„Eu m-am dus in fata unor oameni, dar fara sa stiu care era publicul. Eu ma bazam ca o sa aduc pe TV niste pusti care ma urmaresc pe Youtube si care o sa vada acolo totul inainte sa apara pe internet. Eu nu ma vad un om de televiziune. Eu am vrut sa fac un show, o emisiune, pentru ai mei, pentru cei care ma urmaresc. Acolo a fost greseala. Am vrut sa vad care este next in step la vlogurile pe care eu le fac in online. A fost cea mai buna decizie ca am inchis emisiunea. Mi-am dat seama ca nu e de mine, ca nu mai sunt eu.”, a declarat Selly la podcastul lui Gojira.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006114 (s)