News Flash:

Maurice Munteanu, mai sincer ca niciodata. Juratul de „Bravo, ai stil!” a platit pentru servicii sexuale.

27 Decembrie 2021
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Maurice Munteanu

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti critici de moda de la noi din tara. Simpaticul jurat de la „Bravo, ai stil!” a realizat cele mai apreciate pictoriale si se poate lauda cu editoriale emblematice in lumea modei. Maurice nu a fost niciodata genul de persoana care sa isi expuna viata privata in public, dar nici nu a fugit de asumare atunci cand a fost pus in fata faptului implinit.

Maurice Munteanu a trait intr-o viata cat altii in zece. Juratul de la Kanal D se poate lauda cu experiente unice, luxoase pe care nu multi au ocazia sa le intalneasca. De mai bine de 6 ani, Maurice este prezent pe micile ecrane in cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, acolo unde se afla in calitate de jurat. Maurice jurizeaza obiectiv fiecare tinuta care ii trece prin fata si aproape ca nu a fost concurenta care sa nu fi primit sfaturi pretioase de la fashion editor.

Una dintre ele este si Oana Radu, concurenta sezonului trecut. Acum, Oana are propria emisiune pe care o modereaza. Vedeta si-a dorit de foarte mult sa-l aiba ca invitat pe Maurice Munteanu, iar dorinta ei s-a indeplinit. Aflat fata in fata cu detectorul de minciuni, Maurice a fost nevoit sa raspunda la intrebarea: ai fost platit, vreodata, pentru servicii sexuale??

 

„Nu, nu am fost platit pentru servicii sexuale, dar am platit eu pentru ele. Sa stii ca foarte multi oameni pe care ii cunosc fac asta, doar ca nu recunosc. Eu recunosc. Da, am platit! Dar care-i problema?! Mi se pare o chestie foarte igienica. Asta nu-i o chestie de ascuns.”, a declarat Maurice Munteanu la „Detectorul de minciuni”, emisiunea moderata de Oana Radu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)