News Flash:

Cat de inspirata a fost Andreea Ibacka in alegerea numele pentru baietelul ei. Fanii se asteptau la ceva mai original

27 Decembrie 2021
660 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea si Cabral

Andreea Ibacka si Cabral sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara, iar emotiile sunt la cote maxime pentru proaspetii parinti. Lucrurile au decurs foarte bine, la fel ca sarcina vedetei, iar acum proaspetii parinti se bucura din plin de cel mic. Fanii celor doi au fost foarte nerabdatori sa ii felicite si i-au asaltat cu mesaje, iar acum asteaptarea cu privire la numele celui mic a luat sfarsit.

Baietelul lui Cabral si al Andreei poarta numele Tiago, iar vedeta a dezvaluit acest lucru printr-un glob de Craciun pe care l-a pozitionat in brad, alaturi de un alt globulet cu numele primului sau copil, micuta Namiko.  nu au fost singurii care s-au gandit la acesta pentru baietelul lor, asta deoarece si Dani Otil si Gabriela Prisacariu au ales ca pe baietelul lor sa-l cheme tot Tiago. Si nu sunt singurii. Adi Mutu si sotia lui, Sandra, au optat pentru acelasi nume.

Inainte de a se decide ce nume ii vor pune mezinului, prezentatorul a relatat un episod amuzant pe pagina lui oficiala de Facebook. Sotul Andreei Ibacka are o legatura stransa cu a sa comunitate de fani, prieteni virtuali pe care-i tine la curent cu tot ce se intampla in rutina lor zilnica.

Drept urmare, prezentatorul de la PRO TV le-a marturisit, in urma cu cateva luni, fanilor sai de pe Facebook o intamplare amuzanta. Dupa ce Cabral a glumit spunand ca ar dori sa-i puna fiului sau un nume de viking precum Ragnar, fiica lui Namiko a venit cu o idee mai buna:

„Ma cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu ii spun ca cel mai potrivit nume pentru baiat este RAGNAR. Ea nu si nu, ca nu-i place. Vine Namiko si spune senina:
– Mie imi place Leagan, e nume foarte frumos.”,
a scris Cabral pe pagina lui oficiala de Facebook, starnind amuzamentul prietenilor sai virtuali.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007403 (s)