News Flash:

Delia si-a publicat declaratia de avere. Cati bani a reusit sa faca artista intr-un an afectat din plin de pandemie

27 Decembrie 2021
776 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia duce o viata lipsita de griji, iar din penthouse-ul ei, sigur lumea se vede altcumva. Artista a muncit din greu pentru a-si crea imaginea si confortul de acum, iar daca priveste retrospectiv, cu siguranta a meritat tot efortul. Delia a avut norocul de a-l intalni pe Razvan, sufletul ei pereche care este mereu alaturi de ea si o sustine in tot ceea ce face. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Delia a muncit din greu pentru a trai in luxul de acum. Artista a facut de-a lungul carierei cateva sacrificii, dar a meritat. Acum, poate spune ca a reusit ceea ce altii doar viseaza si, surprinzator sau nu, Delia nu arunca cu banii doar pe haine, incaltari si accesorii scumpe. 

Potrivit declaratiei de avere pe 2020, Delia a obtinut, prin intermediul firmei sale, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei. Mai mult decat atat, potrivit informatiilor facute publice de cantareata, ea mai are de recuperat de la partenerii de afaceri suma de 1.97 de milioane de lei.

La aceste sume se adauga si salariul ei de 100.000 de euro, de la emisiunea „X Factor', potrivit cancan.ro. In plus, Delia a fost jurata si la iUmor, ceea ce inseamna inca un salariu generos in plus. De asemenea, lunar ii mai intra niste bani in buzunar din concerte si albume scoase.

Delia are un tarif cuprins intre 2.500 si 3.500 de euro, sume ce variaza in functie de eveniment si ora show-ului. De exemplu, de Revelion aceasta suma poate ajunge si la 5.000 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007055 (s)