News Flash:

Nicole Cherry, acuzata de fani ca isi imbraca fetita cu haine ieftine. „Stai tu linistita... ”

27 Decembrie 2021
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit mamica de curand si nu este de mirare ca deja a inceput sa primeasca sfaturi de la „specialistii” de pe internet. Ca orice vedeta care comunica destul de des cu fanii, Nicole nu este lipsita nici de critici. Recent, una dintre fanele ei a acuzat-o ca cea mica este imbracata in haine ieftine si ca se astepta la ceva mai scump din partea ea. Vizibil deranjata de remarca, Nicole Cherry i-a dat replica imediat.

Artista a adus-o pe lume pe Anastasia la sfarsitul lunii trecute si este in culmea fericirii. Micuta s-a nascut cu cateva zile inainte de aniversarea Ciresicai, asa ca proaspata mamica poate spune ca acesta este cel mai frumos cadou de ziua ei.
Nicole Cherry este topita dupa minunea ei, Anastasia. Artista posteaza destul de des imagini cu micuta ei, iar de curand s-a abatut de la regula pe care a enuntat-o cu luni in urma. Ciresica a spus ca nu are de gand sa arate prea curand chipul Anastasiei, dar, totusi, nu s-a putut abtine si a postat mai multe imagini cu cea mica.

Una dintre ele a atras si atentia fanilor, iar unii dintre ei nu s-a putut abtine sa nu o traga pe proaspata mamica de maneca. O admiratoare i-a scris lui Nicole Cherry ca isi imbraca fetita in haine ieftine. Nicole nu a stat prea mult pe ganduri si, asa cum deja o cunosc unii urmaritori, a rabufnit si i-a dat replica fanei. Artista a spus ca nu vede rostul unor haine scumpe la varsta pe care o are cea mica acum, dar cand va creste, va avea mai multe haine  si chiar mai scumpe decat cei care o critica acum.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005694 (s)