News Flash:

Putin a sarbatorit masacrul din Ucraina. Liderul de la Kremlin a mers pe stadion cu un discurs pro razboi

18 Martie 2022
570 Vizualizari | 0 Comentarii
V Putin

Putin a tinut un discurs in fata celor 100 000 de rusi adusi pe stadion, transmis in direct la posturile de televiziune ale Kremlinului. Insa, catre final, difuzarea discursului a fost intrerupta brusc si inlocuita cu muzica. 

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, a declarat ulterior ca de vina a fost o „eroare a serverelor”. El a promis, conform Interfax, ca discursul lui Putin va fi reluat imediat de catre posturile de televiziune, ceea ce s-a si intamplat, conform relatarilor presei din Rusia. 

Putin a vorbit in discursul sau despre invazia din Ucraina, denumita de el „operatiune”, facand referiri la pasaje biblice:

„Nu exista dragoste mai mare, decat atunci cand cineva isi da sufletul sau pentru prietenii sai . Vedem cum baietii nostri lupta si actioneaza eroic in aceasta operatiune. (...) Aceste cuvinte sunt din textele sfinte ale crestinismului, din ceea ce le este scump celor care marturisesc aceste lucruri. Dar totul consta in faptul ca sunt valori universale pentru toate popoarele, mai ales pentru poporul nostru. Dovada este modul cum lupta baietii nostri, umar la umar, se ajuta se apara reciproc si, daca este nevoie, ca pe propriul frate, il apara cu propriul trup pe campul de lupta. Noi nu am avut asa unitate de foarte mult timp, asa se intampla ca inceputul operatiunii (sic) a coincis, pur si simplu  cu ziua de nastere a unuia dintre comandantii nostri sfinti, care nu a pierdut nici o batalie. Luptele vor duce mereu la slava Rusiei. Asa sa fie mereu, acum si pentru totdeauna”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006144 (s)