News Flash:

Numar record de cazuri de coronavirus in China. Sunt impuse din nou restrictii

14 Martie 2022
413 Vizualizari | 0 Comentarii
valul 5

Autoritatile din China au raportat duminica aproape 3.400 de cazuri noi de coronavirus, un numar record pentru ultimii doi ani. Vor sa limiteze focarele introducand din nou restrictii.
 
 
China a raportat duminica aproape 3.400 de cazuri de Covid-19, dublu fata de ziua precedenta, fortand limitarea urgenta a focarelor. Potrivit The Guardian, autoritatile au inchis scolile din Shanghai si au impus restrictii in mai multe orase din nord-est, unde predomina variantele Omicron si Delta.

China, unde virusul a fost depistat pentru prima data la sfarsitul anului 2019, a mentinut o politica stricta zero-Covid impusa de lockdown-uri rapide, restrictii de calatorie si testare in masa. Acum insa, din cauza lipsei restrictiilor si a variantei Omicron, numarul de cazuri a inceput din nou sa creasca.

In cel mai mare oras al Chinei, Shanghai, autoritatile au luat masuri precum inchiderea temporara a scolilor, intreprinderilor, restaurantelor si centrelor comerciale. Cozi lungi se pot observa in fata spitalelor din oras, pe masura ce din ce in ce mai multi oameni se testeaza.

Vicepremierul chinez Sun Chunlan a cerut sambata autoritatilor regionale sa intervina rapid si sa elimine focarele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007109 (s)